Eindelijk, na vier maanden van onderhandelen, ontelbare telefoontjes en al dan niet verkeerde leveringen, staat het hele assortiment online, zijn de prijzen juist gepind en de inhoud en verpakkingen up-to-date. Laatste toevoegingen van deze maand zijn de wijnen van Villa Sant'Anna (wijnen en bubbels) waar ik persoonlijk zeer fier over ben, de visbereidingen uit Bretagne (escargots en vis), de pittige, grasgroene olijfolie van Tenuta Riseccoli (olie, azijn en zout), Cacao- en chocolade (zoete pleziertjes) en schijfjes witte en zwarte truffel in olie uit Alba (truffel- een eendbereidingen).

Soms kijk ik eens naar wat er hier verzameld staat. Zoveel smaken, zoveel voorkeuren.... en nu de Nederlandstalige website min of meer in orde staat, kan ik mijn echtgenoot beginnen aansporen de Engelstalige online te zetten. Tips, opmerkingen of opbouwende kritiek zijn uiteraard steeds welkom!

Van jullie foodie met passie!!



Leave a Reply.