Picture
Heeft u er ook zo'n zin in? In de zon, in de gezelligheid, in die eerste lentegeuren die in je neus kriebelen? Ik heb dit weekend alvast narcisjes geplant voor hun prachtige warmgele kleur die me keer op keer zo vrolijk maakt!

En Dafnee zou Dafnee niet zijn als ze daarbij niet dacht aan de naderende gezelligheid van de paastafel! Want geef toe, verwennen we niet graag onze dierbaren en ... ook een klein beetje onszelf?

Vindt u iets interessant of had u graag aanpassingen, stuur gerust een mailtje! Geschenken in een mandje voor een meerkost van € 4.

Pannekoek-heaven (€ 23,00)
Crème de salidou (caramelcrème met zout uit de Guérande), confituur van aardbei met munt en sechuan-peper en chocoladepasta met sinaas en gember

Le Petit Plaisir (€ 27.40)
Confituut van aardbei met munt en sechuan-peper, chocoladepasta met sinaas en gember, cacao met kokos

Zoet ontbijt (€ 42,90)
Confituur van aardbei, munt en sechuan-peper, chocoladepasta met sinaas en gember, cacao met peperkoek, witte chocolade met stukjes litchie en rozenblaadjes en een potje truffelhoning,
*Lekker bij knapperig verse broodjes en een zacht gekookt eitje!(niet inbegrepen)

Hartig ontbijt (€ 42,90)
Rillettes van eend, truffelboter, champagne brut van Régis Fliniaux, bereiding van tonijn met tomaatjes, groene olijven en provençaalse kruiden en een reep melkchocolade met caramel en fleur de sel.
*Lekker op knapperig verse broodjes en met een paardenoogje! (niet inbegrepen)

Deluxe-ontbijt (€ 64,90)
Klein potje foie gras (100 gr), crème van zwarte truffel*, champagne blanc de blanc van Borel-Lucas (2 sterren in de Guide Hachette), confituur van gecarameliseerde peer met citroen en basilicum, reep zwarte chocolade met bladgoud en een bereiding van sardientjes met tomaatjes en pastinaak.
*Roer in een kom vier eitjes los en voeg er twee soeplepels melk aan toe. Kruid met peper en zout en voeg er de crème aan toe (hele potje). Giet het mengsel in de kookpan waar al een nootje boter in aan het smelten is en blijf roeren. Let op dat het geheel smeuïg blijft!Leave a Reply.