zoete afdeling:
- Abrikozenwangetjes op siroop
- Hele gekonfijte vijgjes uit het Zuiden
- Confituur van meloen
- Confituur van vijg, zwarte olijf en een vleugje olijfolie
- Confijt van Lavendel
zout:
- Grof zout uit de Guérande met kruiden
- Blauwe zoutkristallen uit Perzië met keramische rasp
- Roze zoutkristallen uit de Himalaya met keramische rasp
- Shotglas: zout met gember en groene thee
- Shotglas: zout met koriander en limoen
- Shotglas: zout met cactus en groene peper
kruiden:
- Mengeling voor kaas
- Mengeling voor à la plancha
- Mengeling voor pasta
- Mengeling voor gratin
hartig:
- gekonfijte tomaatjes
- tapende van groene olijven met basolicum
mosterd:
- Biologische mosterd met look en citroen
- Biologische mosterd met paprika en peper
- Mosterd met honing en balsamico
Binnenkort op de site:
- Mosterd met casis en dragon
- Mengeling Reggae voor rum-cocktails in liter-karaf (rum toe te voegen en laten intrekken)
- Mengeling Salsa voor rum-cocktails in liter-karaf (rum toe te voegen en laten intrekken)



Leave a Reply.