Benodigdheden (2 personen):
- 2 niet al te grote koolrabi's
- 1 flinke eetlepel amandelschilfers
- 1 flinke eetlepel mosterd met kokos en curry
- een nootje boter
- zout met gember en groene thee
- peper uit de molen
- 1 ui
- 1 teentje look
- chic'chicken
- 2 kalkoenlapjes
- zout met koriander en limoen
Snipper de ui en de ajuin fijn en stoof ze glazig in de boter. Schil de koolrabi en snij ze in kleine blokjes, die je bij de gefruite ui voegt. Voeg er ook de amandelschilfers aan toe (of meer naar smaak ;)). Laat stoven tot de koolrabi zacht is maar nog beet heeft maar voeg na tien minuutjes de mosterd, het zout met gember en groene thee en de peper toe.

Serveer eventueel met rijst of een lekkere puree en gril er een kalkoenlapje bij dat je eerst hebt laten marineren in chic'chicken voor de zoete toets en bijkruidt met zout met koriander en limoen.

Heerlijk!



Leave a Reply.