Benodigdheden (2 pers.):
- 4 grote biologische eieren
- 2 koffielepels sesamolie
- 1 kopje verse spinazie
- 1 grote soeplepel gezouten pindanoten
- 3 eetlepels teriyakisaus
- zout, zwarte peper en chilipoeder
- ketchup met kruiden of met espelette-peper
Neem een grote anti-aankleefpan en laat de sesamolie opwarmen tot goed heet. Hak de pindanoten fijn en laat ze mooi goudbruin bakken in de olie.

Klop terwijl de eieren met het zout, de peper, de teriyakisaus en de chili in een kom los. Voeg de schoongemaakte bladspinazie toe waar je zorgvuldig de steeltjes van hebt verwijderd. 

Giet het mengsel in de pan en roer onder het bakken. Pas op dat je het geheel niet te lang laat bakken, uitgedroogde eieren zijn absoluut niet smakelijk!

Serveer met een apart potje ketchup naar smaak, toast met gezouten boter en straffe koffie!

Smakelijk!




Leave a Reply.