This is your new blog post. Click here and start typing, or drag in elements from the top bar.
Picture
Benodigdheden (3 tot 4 personen):
- 200 gr fetakaas
- 1 Charentais meloen
- 1 Gallia- of watermeloen
- fleur de sel met piment d'espelette
- sechuanpeper
- 1.5 eetlepel balsamico-azijn
- eetlepel mango-azijn
 - 2 eetlepels pijnboompitten, droog geroosterd in een anti-aankleeflaag
- 200 gr veldsla
- zachte olijfolie


Neem een Charentais meloen en een Galliameloen of een stuk watermeloen. Hol ze beide uit met een bolletjeslepel.
Doe ze in een mooie "Provencaalse" kom.
Neem een pakje fètakaas en snij die in stukjes. Doe ze bij de meloenbolletjes en voeg er de pijnboompitjes en de veldsla aan toe.
Kruid met fleur de sel met piment d'espelette en een deel Sechouanpeper.
Giet er de olie, 1 1/2 soeplepel balsamicoazijn en 1 1/2 lepel mangoazijn op.
Meng het geheel voorzichtig en plaats het een uurtje in de frigo.
Wij aten het bij een gerookte visschotel.

Kok: Gabriëlle Nolf



Leave a Reply.