Benodigdheden:
- 1 potje compote van artisjok met truffel
- 15 à 20-tal olijven (liefst natuur of met ansjovis)
- Tome met truffel
- 10 à 15-tal scampi's
- geraspte mozzarella
- 1 pakje pizzadeeg

Vaak ben ik op donderdag alleen thuis en dan kijk ik ernaar uit een echte vrouwenavond te beleven.  Dat houdt in dat ik me haast met mijn taken om dan snel wat 'comfortfood' te hebben en lekker te smullen voor een ellenlange vrouwenfilm. Na de degustaties heb ik altijd verschillende potjes openstaan, onder andere mijn hemelse Tome met truffel. Laat het ons klein geheim zijn: ik ben eraan verslaaaaaaaafd!!

Dus nam ik op een dag een pizzabodem, smeerde er het hele potje compote van artisjok met truffel op, snipperde mijn restjes Tome erover, plantte een goede portie olijfjes, gemarineerd in ansjovis neer (een heus verschil, dat subtiele, delicate toetsje ipv hele stukken ansjovis in een olijf), schikte nog wat scampi's in the rond en bestroooide alles met een laagje mozzarella. Daarna 15 à 20 minuutjes in een voorverwarmde oven op 220°. Hemels!!!




Leave a Reply.