Benodigdheden (4 personen)
- 12 grote Parijse champignons
- 150 gr zachte boter (ongezouten)
- 2 eetlepels vers gesneden peterselie
- 2 teentjes look
- 2 theelepels zout
- peper uit de molen
- 24 escargots
- wat brood om te soppen
Gisteren onze eerste bbq! Er kwamen vrienden langs voor een etentje en met zicht op het zonnetje in de tuin begon het te kriebelen wat nieuws te proberen. Zo fancy is het misschien niet, maar geslaagd was het zeker wel!

Borstel de champignons en verwijder de steel. Maak de boter door de peterselie, de fijngesperste knoflook, het zout en de peper beetje bij beetje door de boter te mengen. Vul de champignons op met twee escargots en doe er een flinke klodder knoflookboter op. Zet ze in een aluminium bakje en serveer ze met wat brood als apéro-hapje of klein voorgerechtje!



Leave a Reply.