Foto
Hallo fijnproever, Authentic Taste is ooit als projectje voortgevloeid uit mijn liefde voor koken, proeven en ontdekken. Naarstig ging ik op zoek naar authentieke producten, naar unieke smaakcombinaties en geurige kwaliteitsproducten. 

Helaas is het door verregaande veranderingen in mijn private leven even niet meer mogelijk deze activiteit nog te combineren met de dagelijkse beslommeringen. Authentic Taste wordt een tijdje 'on hold' gezet tot ik het project weer met volle inzet kan opstarten en runnen. 

Maart wordt dus de maand waarin u uitzonderlijke koopjes kan doen van de toch wel vrij unieke producten die Authentic Taste u te bieden heeft. Klik hier om de prijslijst terug te vinden. Aarzel niet me te contacteren voor eventuele vragen en mocht u een bestelling willen plaatsen, dan liefst even via email: Dafnee@authentictaste.be

Toch wil ik hier ook even een dankwoordje richten aan iedereen die is komen genieten van een avondje proeven, die feedback heeft gegeven waar nodig en die als klant wou gebruik maken van de producten die we aanboden. Toch ook een speciale dank aan Kenny Van Beeck zonder wie Authentic Taste zelfs geen opstart had kunnen maken.

Met culinaire groetjes,
Dafnee Van Cauwenberg
Zaakvoerder Authentic Taste
Leave a Reply.