Picture
Deze heerlijke "Robiola d'Alba" (typische Piemontese kaas van koemelk) werd opgelegd in heerlijke olijfolie en verrijkt met truffel uit Alba. De finesse van deze hardere kaas zal u verrassen. Uitstekend geschikt als starter bij het aperitief of om te verwerken in uw gerechten.

 
Picture
Op 21 juni is het -een primeur- dag van de webshop! Alle deelnemende shops zullen u 24 uur lang speciale kortingen aanbieden en dus zo ook Authentic Taste. Surf naar www.authentictaste.be en op 21 juni, vanaf middernacht, zal er een extra pagina te zien zijn waar u onze excell met aanbiedingen kan downloaden, aanvullen en naar ons doormailen. Wij nemen daarna asap contact met u op om de levering te bespreken.

 
Picture
Op 21 juni neemt Authentic Taste deel aan de dag van de webshop. Dit unieke event geeft onze klanten de kans om tijdens deze dag, deze 24 uur, op bepaalde producten te genieten van speciale kortingen tot 20% en op de wijnen geniet u van de formule 5+1. Schrijf deze datum alvast in je agenda en hou de website in het oog!!