Benodigdheden (voor 4)
- 1 radicchio (kleine rode Italiaanse sla)
- 1 grote ui
- 4 stronkjes rode witloof of een tweede radicchio
- 200 gr gerookt spek in dunne plakjes
- een handvol verse gehakte rozemarijn
- een glas lekkere rode wijn  (ik ben geen fan van goedkope wijn in je eten - het gaat immers om de smaak!)
- 400 gr Pasta met Barbaresco en Grana Padano
- 4 teentjes look
- Grana Padano, vers van het stuk geraspt

 
Benodigdheden:
- 1 potje compote van artisjok met truffel
- 15 à 20-tal olijven (liefst natuur of met ansjovis)
- Tome met truffel
- 10 à 15-tal scampi's
- geraspte mozzarella
- 1 pakje pizzadeeg


 
Picture
Tarallini - 400 gr aan 7,50 EUR ipv 10 EUR per zakje

Authentieke krokante handgerolde deegrolletjes uit Puglia. 
Gemaakt met extra vergine olijfolie en witte wijn. 
Heerlijk om mee te dippen of gewoon puur.

 
Benodigdheden voor 4:
- 1 grote rode ui
- 4 kippebillen of drumsticks voor 4
- grof zeezout
- zwarte peper uit de molen
- een snuifje of 1 capsule saffraan
- groene Picholine olijven of Lucques met peper naar believen (toch een 20-tal minimum)
- 1 grote geconfijte (gepekelde) citroen
- 1/2 liter kippebouilon
- een flinke koffielepel gemberpasta  of verse gember (gemalen gember kan ook)
- een bosje bladpeterselie
- een bosje verse koriander

 
Benodigdheden:
1 pak pizzadeeg
1 pakje crème van vijgen met basilicum
120 gr. geitenkaas (zacht of gerijpt naar eigen smaak)
50 gr. geraspte mozzarella
gedroogde oregano
kappertjes

 
Ingrediënten (voor 12 stuks):
125 g ongezouten, zachte boter
120 g suiker
1 zakje vanille suiker
2 eieren
125 g zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels melk
Crème de Salidou

 
Picture
Juste pour te dire que je t'aime ....

een gesuikerd rozenknopje ... een prachtig eetbaar juweeltje ... verwen je Valentijntje(s) met een rode roos, symbool van de liefde en laat ze zelf beslissen meteen te genieten van de zoete zonde of het aandenken te bewaren over een langere tijd ... deze versie blijft immers langer dan een weekje goed ;)

Roosje: 10,00 euro