Picture
Nog op zoek naar een origineel kado'tje en de bloemetjes een beetje beu gezien? Wat dacht je van een ontbijtmandje of een klein geschenkje om haar op die ene dag van het jaar eens heel speciaal te laten weten wat je eigenlijk elke dag wel van haar denkt:

Mama, ik vind jou de liefste!!

Hieronder enkele voorbeeldjes, maar neem gerust een kijkje op onze geschenkjes-pagina!

Le Petit Plaisir (€ 27.40)
Confituut van aardbei met munt en sechuan-peper, chocoladepasta met sinaas en gember, cacao met kokos

Zoet ontbijt (€ 42,90)
Confituur van aardbei, munt en sechuan-peper, chocoladepasta met sinaas en gember, cacao met peperkoek, witte chocolade met stukjes litchie en rozenblaadjes en een potje truffelhoning,
*Lekker bij knapperig verse broodjes en een zacht gekookt eitje!(niet inbegrepen)

Hartig ontbijt (€ 42,90)
Rillettes van eend, truffelboter, champagne brut van Régis Fliniaux, bereiding van tonijn met tomaatjes, groene olijven en provençaalse kruiden en een reep melkchocolade met caramel en fleur de sel.
*Lekker op knapperig verse broodjes en met een paardenoogje! (niet inbegrepen)

Picture
Juste pour te dire que je t'aime .... (€ 10)
een gesuikerd rozenknopje ... een prachtig eetbaar juweeltje ... verwen je moeder of grootmoeder met een rode roos, symbool van de liefde en laat ze zelf beslissen meteen te genieten van de zoete zonde of het aandenken te bewaren over een langere tijd ... deze versie blijft immers langer dan een weekje goed ;) ... vrij te combineren met een flesje champagne!!

Voor vragen of bestellingen kan u steeds emailen naar dafnee@authentictaste.be of contact opnemen via onze contactpagina. here to edit.Leave a Reply.